streda 18. mája 2011

Klikárka

Veľká časť našich zákazníkov sa k nám dostane cez našu web-stránku, je to ako vstupná brána, je to to prvé, čo naši zákazníci uvidia. Snažíme sa, aby Vás to hneď upútalo, aby ste našli všetky potrebné informácie, ktoré hľadáte, aby tie informácie boli stručne a prehľadne usporiadané... Snažíme sa k Vám dostať čo najbližšie, prezradiť niečo aj o našej robote, ukázať Vám niektoré naše referencie, fotky z našich akcií – aby ste ešte pred prvým osobným kontaktom s nami vedeli, že „do čoho idete“. Či sa nám to darí, alebo nie, najlepšie viete posúdiť Vy, naši zákazníci. :o)

Návštevnosť našich stránok každým týždňom, mesiacom stúpa – čo nás naozaj veľmi teší. Denná návštevnosť sa teraz pohybuje okolo 150 - 250, mesačná 4 – 6.000 návštevníkov. Medzi nimi sú aj takí návštevníci, ktorí sa k nám pravidelne vracajú.

Je samozrejmé, že aj nás zaujíma Váš názor, preto v určitých časových intervaloch dávame  na našu stránku anketu s rôznymi otázkami. Tieto ankety ponechávame dlhšiu dobu na stránke, aby sme mali čo najviac odpovedí, aby výsledok bol naozaj reprezentatívny. Výsledky týchto ankiet potom vyhodnotíme. Vďaka nástrojom, ktoré sú prístupné k našej web-stránke môžeme aj my zistiť niečo o návštevníkoch a o hlasujúcich.

Práve tu sme natrafili na jednu zaujímavosť: máme jednu „klikárku“, ktorá sa pravidelne vracia na naše stránky ( vidím jej IP adresu, aj to, že z ktorého mesta je... ) a kliká v ankete o výstave tak, aby výsledok ankety bol pre nás čo najhorší.

Touto cestou ju pozdravujem :o)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára