streda 2. mája 2012

Webinár o svadobnom rozpočte

Veľa ľudí sa na nás už obrátilo s otázkou, ako sa má zostaviť rozpočet na svadbu: čo všetko tam započítať, aké náklady budú, aké sú cenové relácie jednotlivých služieb, čo sa oplatí, čo nie, čo sa dá vynechať, kde sa dá šetriť a kde by sa nemalo..., atď.

Rozhodli sme sa preto, že všetkých z Vás, ktorých táto téma zaujíma, budeme informovať naraz, nezvyčajnou - mohli by sme povedať, že "revolučnou" metódou - lebo podľa našich vedomostí takéto niečo ešte žiadna svadobná agentúra na Slovensku nerobila - pomocou webinára.

Čo je webinár? Ako to funguje?
Webinár je seminár, ktorý môžete sledovať z pohodlia Vášho domova, zo svojho počítača, cez Váš webový prehliadač, Explorer, Mozilla, Google Chrome.
Ak sa zaregistrujete, vo vopred dohodnutom termíne po prihlásení sa dostanete na stránku, kde budete mať prístup k zaujímavej prezentácii o svadobnom rozpočte, ktorá bude sprevádzaná zvukom, hovoreným slovom - vysvetlíme Vám celý postup, ako sme zostavili my rozpočet.

Prezentovaný bude konkrétny rozpočet, ktorý sme robili jednému konkrétnemu páru, nie sú to vymyslené, alebo odhadované údaje... Pravdou však je, že Váš rozpočet môže byť trošku iný - aj lacnejší alebo aj drahší, v závislosti od vybraných partnerov, miesta svadby, Vašich nárokov na kvalitu jednotlivých poskytovateľov služieb, atď.
Náš webinár Vám však poskytne užitočné informácie hlavne o postupe, čo a ako si vybrať a ako to všetko dať do konečnej formy svadobného rozpočtu!

Prihlásiť sa na webinár: registrácia tu

Webinár je ZADARMO, z registrácie nevyplývajú pre Vás žiadne povinnosti!

Webinár sa bude konať 8. mája od 19,00 hod, tešíme sa na Vás!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára