nedeľa 20. marca 2016

Svadobné účesy pre krátke vlasy


V prípade, že ste majiteľkou krátkych vlasov, máte oproti dlhovláskam hneď niekoľko výhod. Keďže nemusíte vymýšľať zložité účesy, máte viac času na plánovanie ostatných vecí okolo svadby, počnúc svadobnými šatami a končiac až novomanželským tancom. V samotný deň D zase nestrávite hodiny v kaderníctve, čím ušetríte drahocenný čas, ktorý sa vám vo váš svadobný deň bude určite hodiť. No napriek tomu, že s krátkymi vlasmi budete mať menej práce, nejaký čas na vyčarovanie toho svadobného účesu potrebovať určite budete. Dovoľte mi teda, aby som vám ponúkla  niekoľko možností na jednoduchý a pritom krásny svadobný účes pre krátke vlasy.

Jednoduché vlny
Ak máte vlasy dostatočne dlhé nato, aby ste si ich natočili, urobte tak. „Vlnky“ sú totiž svadobná klasika, ktorá dodáva neveste jemnú eleganciu a romantický pôvab.
Uhladené
Romantika a vlnky nie sú nič pre vás, ste praktická žena, s množstvom povinností a chcete to dať jasne najavo aj svadobným hosťom? V tom prípade sú pre vás ideálnym účesom rovné uhladené vlasy, ktoré môžete jemne zachytiť štýlovou sponou, čelenkou či závojom.
Vrkôčiky
Pre nežné krásky tu máme vrkôčiky. Mohlo by sa vám zdať, že z krátkych vlasov vrkoče nezapletiete, no opak je pravdou. Stačí trošku laku na vlasy, zopár sponiek a šikovné ruky.
Z mála urobte viac
Ak bohaté vlasy a široký výber účesov tak trošku závidíte nevestám-dlhovláskam, máme tu pre vás možnosť ako si aj z krátkych vlasov urobiť krásny a štýlový účes, s ktorým budú aj krátke vlasy vyzerať dlhšie a bohatšie.
Využite ozdoby
Krátke vlasy nechajú tiež krásne vyniknúť rôzne ozdoby do vlasov, o ktorých sa viac dočítate v pripravovanom článku.
Zdroje obrázkov:
http://www.marieedesign-magazin.sk
http://loshairos.com
http://ucesy.com
http://www.vezmemese.cz


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára