pondelok 13. marca 2017

Umelé riasy

Takmer každá žena túži po hustých a dlhých mihalniciach. Tie, ktoré nimi neboli obdarené od prírody, siahajú po umelých, ktoré sa stávajú čoraz viac populárne. Umelé mihalnice zvýrazňujú pohľad a opticky zväčšujú oči. Pred vašim veľkým dňom sa neoplatí riskovať, preto využite na nalepovanie umelých rias radšej služby kozmetického salóna.
Avšak, ak máte ešte dostatok času skúsiť si to „nanečisto“, poďme nato!

1. Umelé riasy si vždy aplikujte v deň, kedy ich chcete použiť, s klasickými umelými riasami by ste totiž nemali spať.
2. Pred samotnou aplikáciou musí byť oblasť viečok čistá a suchá. Riasy si môžete upraviť maskarou, no je dôležité s aplikáciou umelých rias počkať pokým úplne nezaschne.
3. Umelé mihalnice si môžeme upraviť podľa potreby kozmetickými nožnicami tak, aby nám sadli na prírodné riasy. Špeciálne lepidlo býva súčasťou balenia a aplikuje sa na prúžok s umelými riasami, nie na pokožku. Ak je prúžok tvrdý a neohybný bude sa s mihalnicou ťažko pracovať. Odporúča sa preto počkať, kým lepidlo trochu zaschne.
4. Pomocou pinzety prilepíme prúžky s riasami na očné viečka.
5. Kým zaschne, nežmurkajte. Podľa chuti môžete proces opakovať a prilepiť ďalšiu 1 až 4 umelé mihalnice. Vaše mihalnice tak budú hustejšie a plnšie.
6. Ak chcete umelé riasy odstrániť začnite od vonkajšieho kútika oka a riasy jemne zlupujte.
7. Umelé riasy môžeme použiť aj niekoľkokrát, stačí ich po použití dôkladne vyčistiť a uložiť späť do obalu.

Ak sa vaše riasy dajú pekne vytvarovať a predĺžiť maskarou, dajte prednosť tým vaším prirodzeným. Prirodzenosť je predsa najkrajšia! No povedzme si pravdu, niekedy prirodzenosť nestačí a my chceme vyzerať proste dokonalo, práve vtedy nám môžu byť skvelým pomocníkom umelé riasy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára