nedeľa 2. októbra 2011

Svadba v piatok

Po dlšom čase sa opäť hlásim...
Dôvodom mojho mlčania bol - ako inak - nedostatok času: máme za sebou najnáročnejší mesiac tohtoročnej svadobnej sezóny. Niektoré septembrové víkendy – už od štvrtka až do nedele – sme museli mať na minúty presne naplánované, aby sme bez problémov stíhali všetky akcie – či už sme sa na nich zúčastnili organizačne, alebo sme tam robili dekoráciu.
Začiatkom septembra ešte bolo krásne, slnečné počasie, ako stvorené na svadobné obrady v prírode, pod stanom – mali sme viac takýchto svadieb, ako mávame zvyčajne v iných mesiacoch.
Bol to mesiac náročný aj preto, že vzhľadom na množstvo svadieb „sobotňajšie“ kapacity hotelov a reštaurácií boli naplno využité, tak sa využívali už aj piatky – populárny bol napr. piatok, 09.09.11.
Takže nevestičky: ak si plánujete svadbu na budúci rok v mesiaci september, vedzte, že si to musíte čím skôr rozmyslieť a všetko si včas zarezervovať, lebo nebudete mať voľnú hudobnú skupinu či DJ-a, alebo kameramana, fotografa podľa Vašich predstáv a možno bude problém si nájsť aj voľnú reštiku či hotel...
Alebo svadbu urobíte aj Vy v piatok :o).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára