utorok 27. októbra 2015

Netradičné svadobné torty

Svadobná torta je už akousi súčasťou našich svadobných hostín. Slávnostné krájanie je vždy veľkou udalosťou a podľa tradície má tiež dokazovať súdržnosť a vzájomnú spoluprácu mladomanželov. Symbolicky tu však manžel pomáha manželke, čím dokazuje, že jej bude v ich spoločnom živote vždy oporou. Ak ste si svoju svadobnú tortu ešte nevybrali dovoľte nám ponúknuť vám pár inšpirácii

Netradičná klasika
Ak sú vám klasické figúrky nevesty a ženícha, stojacich vedľa seba, pekne upravení a usmievaví, sú už trošku okukané, zvoľte ich vtipné variácie. Čo tak figúrková nevesta, ktorá ťahá manžela symbolicky do chomúta? Či vtipné zobrazenie toho, kto bude v manželstve „pod papučou“?


V znamení rozprávkových postavičiek
Máte radi Shreka? Alebo Mikimausa? V otázke svadobných tort sa fantázii medze nekladú. Ak máte s vašim vyvoleným obľúbenú rozprávku alebo sa vám len páči predstava mať netradičnú svadobnú tortu skúste rozprávkové postavičky. Rodeným romantičkám by sa určite zapáčila torta v tvare kráľovského hradu, kde je nevesta a ženích v postave krásneho princa a princeznej.

Trošku morbídne
Svadobná torta nemusí byť len tradične biela s množstvom kvetov, srdiečok a motýlikov. Torta plná zombíkov, krvavé stopy na poschodovej torte či nevesta, ktorá mieri na ženícha pištoľou by mohli mnohých pohoršiť, no ak sa to bude páčiť vám, prečo nie? Výnimkou nie je ani čierna torta, keď ju ale skombinujete s bielou či červenou docielite tým nedbalú eleganciu, ktorá bude určite imponovať mnohým hosťom.

V hlavnej úlohe romantika
Nie je nad starú dobrú romantiku... Podľa mňa, a myslím, že mi mnohí z vás dajú za pravdu, je svadba vyvrcholením niečoho krásneho čo sa stalo medzi dvomi ľuďmi. Je to vyvrcholenie lásky, ktorá sa zrodila medzi mužom a ženou. Je to začiatok niečoho nového, niečoho nepoznaného...
Príjemnou spomienkou na prvé rande môžu byť malé imitácie na svadobnej torte, ktoré vám pripomenú miesto či situáciu vášho stretnutia. Na svadobnej hostine potom môžete všetkým porozprávať váš príbeh. Príjemným romantickým gestom tiež môže byť obľúbený citát o láske či spoločnom živote.

Zdroje:
https://www.mojasvadba.sk
http://pauzicka.zoznam.sk
http://www.nevesta.sk
http://bozkine-torty.webnode.sk
http://dena.destra.sk
http://www.kreativita.info

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára