streda 29. júna 2011

Kvalita alebo cena?

Nevesta od nás žiadala kompletnú dekoráciu svadby. Z galérie na našej web-stránke si vybrala, akej farby by mala byť, vybrala si doplnky, ktoré boli aj farebne pekne zladené, atď. Po odsúhlasení našej cenovej ponuky sme jej poslali zmluvu na podpis. Podpísaná zmluva od nej však dlho nechodila, aj sme jej viackrát volali - však my potrebujeme vedieť, či s ňou na zarezervovaný dátum máme počítať alebo nie. Telefón však nebrala, ani nezavolala naspäť...
O to väčšie bolo naše prekvapenie, keď v sobotu, v deň jej svadby okolo 11,00 hod zazvonil telefón a s plačom nás prosila, aby sme jej pomohli s dekoráciou. Mala šťastie: pár minút predtým sme prišli z akcie – na ktorej sme robili všetci už od skorého rána. Ak mám byť úprimná, mali sme na všetko chuť, len nie sa vybrať na cestu a urobiť ďalšiu akciu, ale tak veľmi plakala a tak nás prosila, že sme sa nakoniec nabalili a ponáhlali sa do 98 km ďalekého mesta.
Čakala nás tam jej mama. Čo sa vlastne stalo? Napriek našej odsúhlasenej ponuky sa dohodla s inou, tzv. „agentúrou“ ( nenašli sme ju ani na internete ), lebo ona jej to sľúbila za polovičnú cenu.
Stoličky v reštaurácii boli veľmi netradičné, široké aj dosť vysoké, spod návlekov trčali celé nohy stoličiek, mašle boli také krátke, že boli uviazané len na uzol, mali by byť saténové ale boli z organzy – „dekoratérka“ vraj povedala, že materiál nebol dohodnutý, len farba... Stredová stuha bola pokrčená organza, čudne uložená medzi fľašami na stoloch...
Čo Vám poviem, vyzeralo to hrozne a byť nevestou, tiež by som plakala.
Mali sme čo robiť, aby sme to všetko stihli, kým prídu prví hostia. Nakoniec sa nám to včas podarilo a nevestina mamička nás každého po jednom vyobjímala ( nevesta tam už nebola, išla sa fotiť – s červenými vyplakanými očami ).
Dnes už nájdete tzv. „svadobné agentúry“ na každom rohu, ktoré pre Vás možno ušetria pár centov...
Vy uprednostňujete kvalitu, alebo cenu?
Čo si myslíte, naša nevesta ušetrila?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára