streda 12. novembra 2014

6 nápadov na jedinečnú svadobnú kyticu

Svadobná kytica, nezameniteľný a kultový prvok, bez ktorého sa neobíde žiadna nevesta. Podaktorí si možno povedia, že kytica ako kytica, no opak je pravdou. Môže byť vyrobená z nespočetného množstva nádherných kvetov a doplnená rôznymi dekoráciami, ktoré  ju robia originálnou. Nikdy však nezabúdajte na stonky. Blog Ceremony Vám dnes prináša 6 spôsobov, ako si môžete vytvoriť a ozvláštniť svoju vlastnú svadobnú kyticu. Nechajte sa inšpirovať a pripravte si nezvyčajný svadobný doplnok.



Pridajte starožitnú stuhu

Pre svadby inšpirované vintage farmárskym štýlom je vhodnou alternatívou rustikálna kytica, ktorej zloženie tvoria pivonky, jazmín, astilby, paprade či ruže. Starožitná stuha v odtieni lesných drevín spojí a nádherné upraví celkový vzhľad kytice.





Buďte kreatívna

Keď sa nevesty a ženícha opýtajú, aký je ich najkrajší a najobľúbenejší moment z ich svadby, väčšina má rovnaký názor. Vtedy, keď si povedali „áno“ alebo sa prvýkrát pobozkali ako pán a pani. Vyjadrite svoje emócie tiež nezvyčajnou potlačou na stuhe vynímajúcej sa na svadobnej kytici. Fantázii sa medze nekladú, a preto neváhajte zvoliť akýkoľvek motív, ktorý Vás vystihuje.




Zvážte tiež farebné nite

Krásny farebný detail. Nádherná kytica z pivoniek, iskerníkov, veroniky, astilby či lisianthov. Punc tejto voňavej krásavici pridá tyrkysová priadza, ktorú by ste pri takejto farebnej kombinácii nemali vynechať.






Čo tak začleniť brošňu?

Svadobné kytice bývajú veľmi individuálne. Ak patríte k ľuďom, ktorí majú radi nové kombinácie, vyskúšajte túto. Farebná kytica z broskyňových, ružových a slonovinových ruží v spojení s cymbídiami (z čeľade orchideí) je skvelým ozvláštneným svadobnej formálnosti. Blankytná stuha a brošňa jej pridajú dotyk elegancie.




Žiarivá

Ústrednou témou tejto zimou inšpirovanej kytice je zlato a striebro. Takže je viac než vhodné zabaliť ju do stuhy metalických odleskov týchto farieb. Táto nádherná kytica sa skladá z úplne jednoduchých kvetov ruží, sasaniek a pivoniek, a preto je aj výrazná stuha úplne na mieste. Nechajte, nech vďaka nej zažiari.






Spútajte ju

Ak sa rozhodnete prisahať si v prímorskom prostredí, napríklad v slnečnom Španielsku, neváhajte spolupracovať s miestnymi kvetinármi, ktorí dokážu vytvoriť kyticu typickú pre ich krajinu. Zaujímavú zmes sukulentov a orchideí jednoducho zviažte špagátom s kovovým leskom, ktorý korešponduje so žiarou nevestiných šiat.




Nápadov na svadobnú kyticu je neúrekom a keďže každá nevesta chce byť jedinečná, ani viazanie jej kvetov nemôže zostať nedomyslené. Každý detail je dôležitý a je iba na neveste, ako sa s tým popasuje. Pokiaľ si na to sama netrúfa, stále sú tu profesionáli, ktorým môže zveriť svoje predstavy.

Zdroj: brides.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára