pondelok 15. júna 2015

Svadobná cesta

Nie je nič krajšie ako byť zamilovaný. Pre toho druhého by ste aj dýchali, neviete sa od seba odtrhnúť a tak sa rozhodnete svoju lásku spečatiť manželstvom. Plánujete miesto obradu či hostiny, vyberáte tie najkrajšie šaty a svadobný oblek. Koho pozvať? Kto nám pôjde za svedkov? A to ešte nie je všetko. Naplánovať takú svadbu dá poriadne zabrať, no nezabudli ste pri tom všetkom na svadobnú cestu? Či už s vyberiete do hôr, k moru alebo na poznávací zájazd, medové týždne by ste si rozhodne užiť mali. Existuje veľa možností, avšak svadobná cesta by mala byť predovšetkým romantická a istým spôsobom exotická, skrátka nezabudnuteľná na celý život.

Romantický Paríž
Po romantickej svadbe, romantická svadobná cesta. Ak riadite týmto heslom, Paríž je pre vás to pravé miesto.
Zaľúbene si hľadieť do očí pod majestátnou Eiffelovkou, vychutnávať si lahodné víno v jednej z malebných kaviarní, ktorými je Paríž priam obsypaný, či sa ruka v ruke prechádzať po Luxemburských záhradách. Je to jedno z najromantickejších miest na zemi, tak prečo sa tam nevydať zistiť kde je pravda?

Slnečný Havaj
Ak vás viac láka opaľovanie a pohoda pri mori, skúste Havaj.
Poznáte niečo lepšie ako užívať si prvé dni manželstva pod horúcim havajským slnkom po boku muža, ktorý sa len pred pár dňami stal vašim manželom? Toto miesto má jedny z najkrajších pláží sveta, nádhernú prírodu a vzácne sopečné vrcholy.

Dychberúce vodopády
Sú známe po celom svete, najmä vďaka ich mohutnosti a kráse. Niagarské vodopády si zvolilo už mnoho novomanželov ako najlepšie miesto na svadobnú cestu.
Sú mohutné a zároveň jemné, desivé a zároveň tak romantické, vzbudzujú rešpekt ale keď ste pri nich, najradšej by ste sa na ne dívali dlhé a dlhé hodiny...

Magické Taliansko
Či už navštívite Florenciu, Rým alebo Benátky nájdete tu typickú taliansku architektúru v renesančnom štýle, zvodné záhrady či antickú mytológiu. Na veľkolepé romantické fontány len tak ľahko nezabudnete a keď do nich vhodíte mincu prinesú vám šťastie do spoločného života.


Nie je dôležité kam a či vôbec na svadobnú cestu pôjdete, dôležité je to že si budete užívať spoločné chvíle šťastia a nekonečnej lásky. A povedzme si úprimne po tých nekonečných prípravách na svadbu si zaslúžite trošku oddychu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára